sábado, 31 de octubre de 2009

Barranc d'Abdet



Com podeu veure el grup Abba, quasi al complet, ja ha fet el Barranc d'Abdet.
Sols dir que hem tirat en falta a Esther que tenia que comprar-se robeta per a la boa de la propera setmana.
Llàstima

Per cert: El sopar és el proper divendres, 6 de novembre, a casa d'Esther a les 21'30 hores. De la cervesa s'encarrega Esther. La resta dura algo per a sopar (no val entrepa amb Nocilla). Després veurem els dos DVD més impressionants dels últims temps. Algunes escenes no són aptes per a cardíacs.
No podeu faltar (sobre tot tú: Esther, jejeje)


Encara que Esther és la narradora oficial del grup, vaig a intentar fer un resum dels fets, per a no perdre el costum.
Després d’esperar a Esther, pensant que Julio l’havia convençut per anar-hi a fer el barranc, vam agafar camí cap a Abdet, uns 20 km plens de corbes interminables.
Arribarem , encarregarem taula per dinar, a les 14:00, pensant que esta vegada seríem més puntuals i, després d’esmorçar un poquet, començarem a disfressar-nos de barranquistes.
Jo estrenava culera, Toño estrenava motxilla i Julio bote per barrancs (el pobre Alfredo s’havia de conformar en un sol guant, perquè l’altre el va perdre a Otonel).
Destacar la cara que va posar Antonio en vore les botes de Julio, la cara de satisfacció de Julio amb les seues botes noves i les cares de Cap d’estudis d’Alfredo i Julia.
Després de caminar un poquet, iniciarem el barranc. Preciós, divertit i facilet. Esta vegada sí tenien raó en les seues apreciacions. Anàvem a passar-ho molt bé i així va ser.
Algun ràpel, molts bots i, sobre tot, la presencia espiritual d’Esther, a la que li vam dedicar tots els vídeos, bots, ràpels i demés.
Com sempre, Antonio, s’ho va passar d’allò més bé, amb la seua motxilla nova, i no va relliscar fent el ràpel (ja havia aprés la teoria). A Alfredo, esta vegada no li ho contaren i Julio encantat en les seues botes noves, escalant per on Toño no podia, jejeje.
Al final, arribarem a bona hora a dinar (Julia ho va fer en calcetins). La clau del cotxe estava on havia d’estar i el menjar estava boníssim. Comentarem la possibilitat de canviar el nom del grup i, finalment, es quedarà com “grup Abba – Els preparats”. I el proper soparet en casa d’Esther, que ja li toca lo de pagar les cerveses.
De nou un altre dia inoblidable d’un grup heterogeni d’amics.....

Julia

1 comentario:

  1. però sols es parla de la cervessa. es que sols hi ha una? o és algo genèric? per favor que Esther ho aclare un poc més.
    Gràcies

    ResponderEliminar